Beroep slager / productievakkracht versindustrie

Sector Voeding
Vers is gezond

Twee ons groenten en drie keer fruit. En een goed stuk vlees, daar krijg je power van. Maar even serieus... Wist je wat er allemaal met verse producten wordt gemaakt? Kijk maar eens in de supermarkt. Voorgesneden groenten, levensmiddelen in blikken of potjes, vlees in afgemeten porties, diepvriesproducten en kant-en-klaarmaaltijden. Dat komt allemaal uit de versindustrie. Daar wordt veel met machines gewerkt. Als productievakkracht ben je bezig met de planning, administratie en de ontwikkeling van het productieproces. Je weet alles van vlees- en versproducten. De bediening en het onderhoud van de machines komt ook aan de orde. Daarnaast leer je het nodige over conserveringsmethoden, kwaliteitszorg, milieuzorg en hygiëne.
Opleidingen (3)

Informatie over
het beroep
Slager / productievakkracht versindustrie

Bij welke instellingen wordt je opgeleid tot Slager / productievakkracht versindustrie?

(11) instellingen gevonden

Welke opleiding moet je volgen om Slager / productievakkracht versindustrie te worden?

(3) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...