4

Nieuws - LSVb: "Studenten opgelicht"

Gepubliceerd op: 29-09-2010

Betaal jij ook te veel voor je studentenkamer? Volgens de landelijke studenten vakbond (LSVb) betalen Nederlandse studenten jaarlijks 100 miljoen euro te veel huur. De LSVb raadt studenten aan de huur van hun kamer te controleren op www.checkjekamer.nl. Op deze website kan je de wettelijke maximale huur van je kamer uitrekenen aan de hand van een puntensysteem.

De jaarlijkse Check-je-Kamerweek van de LSVb ging maandag 27 september van start aan de Haagse Hogeschool. Tijdens deze week kan je als student controleren of je recht hebt op huurtoeslag en of je te veel huur betaald. Ook kan je de veiligheid van je kamer controleren.

Als op checkjekamer.nl blijkt dat je te veel huur betaald kan je je huisbaas daar op aanspreken. Als die niet meewerkt dan kan een huurteam of huurcommissie je helpen bij het verlagen van je huur.

Ga naar LSVb.nl voor meer informatie en het gehele check-je-kamer programma!

 

Reacties

Anoniem zegt:

02/03/2012 om 17:36

Hij doet het niet meer?

Anoniem zegt:

27/03/2011 om 15:16

ohh wat schandalig...

Anoniem zegt:

27/03/2011 om 15:15

wat erg

Doyke zegt:

12/10/2010 om 14:47

ooooh

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...