Marketing Communicatie

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Marketing Communicatie. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Marketing Communicatie kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Marketing Communicatie is gericht op het afstemmen van doelgroepgerichte communicatie en diensten en producten. Je maakt kennis met geïntegreerde vormen van marketingcommunicatie. Daarbij besteed je aandacht aan sales promotion, reclame, public relations en (direct) marketing. Je krijgt inzicht in vakgebieden als economie, taalbeheersing, massacommunicatie, rechten, cultuurgeschiedenis, psychologie, journalistiek, onderzoek, graphics en webdesign.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Algemeen oordeel
9.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.1
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
9.1
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Taal en Communicatie | Amsterdam

Marketing Communicatie

The New School for Information Services, Amsterdam

Open dagen bij deze studie

The New School for Information Services - Amsterdam

21
feb
The New School for Information - Open Avond donderdag 21 februari
Locatie:
Tijd: 18:30 - 21:30

The New School for Information Services - Amsterdam

21
mrt
The New School for Information - Open Avond dinsdag 21 maart 2023
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:30

The New School for Information Services - Amsterdam

18
apr
The New School for Information - Open Avond dinsdag 18 april
Locatie:
Tijd: 18:30 - 21:30