Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je wordt opgeleid voor de functie van registeraccountant of van accountant administratieconsulent. Tijdens je studie staan vier beroepstaken centraal: Administratieve Dienstverlening: je leert hoe je een jaarrekening opstelt en een accountantsrapport en managementrapportage maakt. Fiscaliteit: je werkt aan de fiscale jaarrekening, winstaangifte, loonadministratie. Advisering: je maakt een adviesrapport voor de algemene organisatie, en je doet een financieringsaanvraag. Accountantscontrole: je sluit de controle af met de acccountantsverklaring. Heb je interesse in dit vakgebied, dan kun je ook kiezen voor iets nieuws: Windesheim Business College. Dat is hbo, maar dan anders: jij bepaalt zelf ‘hoe’ je leert. Kijk op: windesheim.nl/businesscollege

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 0
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 0

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Accountancy
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle