Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij alles uit een organisatie halen en mensen leren hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren en vernieuwen? Til dan jouw loopbaan naar een volgend niveau en schrijf je in voor de deeltijdopleiding Bedrijfskunde. Tijdens jouw studie ga je organisaties helpen met het beantwoorden van vragen als: Waarom worden onze producten zo laat afgeleverd? Kunnen we duurzamer produceren? Waarom hebben de collega’s op die ene afdeling het zo slecht naar hun zin? Je leert om deze ingewikkelde vragen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en om te verbinden. In de snel veranderende internationale werkwereld ontstaan deze vragen namelijk aan de lopende band. Jij begrijpt precies welke rol mensen, strategie, finance, wetgeving, technologie, informatie, marketing en economie in deze vraagstukken spelen. Verder ben jij in staat om samen te werken. Je gaat gesprekken aan met specialisten binnen de vakgebieden en kunt anderen precies uitleggen wat er aan de hand is. Op die manier zal je alle vraagstukken oplossen.

Toelatingseisen

C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Bedrijfskunde
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6 8.1 -0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.5 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.4 -0.2
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam