Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben jij nieuwsgierig en creatief? Wil je leren hoe je (sociale) media en online communicatie professioneel kunt inzetten, bijvoorbeeld om het gedrag van je doelgroep te veranderen? Wil jij organisaties helpen de relatie met hun klanten te versterken? Ben je benieuwd hoe je een internationaal merk kansrijk op de Nederlandse markt zet? Lijkt het je leuk om te leren hoe je een event organiseert? En wil jij data en algoritmen op een verantwoorde manier kunnen toepassen in digitale communicatie? Dan is de hbo-opleiding Communicatie de opleiding voor jou.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Communicatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.1 8.2 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.3 7.5 -0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.2 7.6 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3 7.5 -0.2
Totaalscore
7    
Toon meer

Adres:
Padualaan 101
3584 CH Utrecht