Communicatie

Hogeschool Rotterdam

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je wilt vanuit je huidige functie als marketingmedewerker of communicatieadviseur graag doorgroeien naar een managementfunctie, maar daarvoor wordt wel een bachelordiploma gevraagd. Het is ook mogelijk dat je al een hbo-opleiding achter de rug hebt, maar dat je van beroep wilt veranderen of je hebt eerder een economische hbo-opleiding niet afgemaakt en wilt nu toch het bijbehorende diploma - én de carrièreperspectieven - verwerven. Een deeltijdopleiding van Hogeschool Rotterdam is in al die gevallen een efficiënte weg naar het diploma. Bij Hogeschool Rotterdam is de deeltijdopleiding Communicatie verdeeld in twee overzichtelijke periodes van twee jaar, die je beide afsluit met een volwaardig diploma: 1. de deeltijd Associate degree Crossmediale Communicatie (jaar 1 en 2) en 2. de deeltijd bachelor Communicatie (jaar 3 en 4). De opleiding Communicatie is innovatief en praktijkgericht en leidt je op tot 'smart connector'. Een smart connector is een professional die mensen slim met elkaar verbindt met de inzet van bijvoorbeeld social tools, big data en co-creatie.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Communicatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

1
jun
Open Avond voltijdopleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00

Hogeschool Inholland - Rotterdam

8
jun
(Online) Open avond deeltijd
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

17
jun
Open avond deeltijd opleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00