Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Kies je voor Creative Business van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een opleiding waar je creativiteit en commercie combineert. Vanaf het eerste jaar leer je door te doen in de praktijk! Crossmediaal werken en denken staat centraal. Hoe werken nieuwe media en hoe zet je die het beste in? Dat leer je in ons leerbedrijf, waar je werkt met topapparatuur, maar vooral daarbuiten; jij werkt met echte vraagstukken voor opdrachtgevers uit de praktijk. Wil je je eigen bedrijf beginnen? Gebruik je eigen bedrijf als stageproject en sla twee vliegen in één klap! Je volgt een brede managementopleiding, waarin je creatief en commercieel leert denken. Met je hbo-diploma Creative Business kun je aan de slag als productieassistent of producer bij een televisieprogramma of als projectmanager voor evenementen. Organisaties willen steeds vaker vakmensen die nieuwe media effectief weten te gebruiken dus ook voor functies als (social) media marketeer ben je zeer gewenst. Kortom; jij bent een veel gevraagde professional in de wereld van de creatieve industrie. Vwo-instroom Doe jij vwo? Met de fasttrack haal je jouw hbo-diploma Creative Business in drie jaar! Hierna kun je de master Content en Media Strategy volgen.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Creative Business
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.2 7.1 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5 7.3 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2 7.4 0.8
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00