Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Verder ontwikkelen als finance professional met bedrijfskundige kennis? Na de opleiding Finance & Control kun je aan de slag als business analist, financieel consultant of (assistent) controller. Tijdens je studie leer je hoe je het verhaal achter de cijfers kunt lezen en hoe je dit kunt vertalen naar een glashelder organisatorisch en financieel advies op managementniveau. Je maakt je de theorie en vaardigheden eigen die je nodig hebt in je werk. Denk hierbij aan financieel-economische en bedrijfskundige vraagstukken, en het opstellen van financiële management rapportages. Je krijgt hoor- en werkcolleges met realistische en actuele opdrachten. Je maakt ook kennis met financiële software-applicaties en het ERP-systeem SAP. Je studeert ervaringsgericht: leren doe je door voortdurende interactie tussen je werkomgeving, je opleiding en je collegastudenten. De opdrachten voer je uit in je werk. Het is daarom belangrijk dat je een relevante functie hebt waarin je redelijk zelfstandig werkt. Daarnaast beheers je je Nederlands goed.

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Finance & Control
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1 7.2 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.3 -0.1
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Wibautstraat 2 tot 4
1091 GM Amsterdam