Hotel Management

NHL Stenden

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Kies je voor Hotel Management School, dan kies je voor de grootste hotelschool van Europa. Met eigen commercieel viersterren hotel en veel internationale mogelijkheden! Voor een carrière in de gastvrijheidssector moet je heel wat in huis hebben. Je moet je kunnen verplaatsen in de gasten, je kunnen onderscheiden van de concurrent en kunnen pieken op belangrijke momenten. En dat is precies wat je leert op de opleiding bij NHL Stenden. Je kiest voor deze opleiding omdat je met mensen uit de hele wereld wilt samen werken, een carrière in de gastvrijheidssector nastreeft. Met de Hotel Management opleiding aan Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichtbij. Deze praktijkgerichte Engelstalige opleiding leidt je op tot professional in de hospitality industrie. Vanwege de leuke en internationale sfeer en de internationale mogelijkheden, waaronder onze buitenlandse vestigingen in Zuid-Afrika, Qatar, Thailand, Italë en Bali, kiezen veel studenten voor de Hotel Management School in Leeuwarden. Je werkt aan actuele vraagstukken uit het bedrijfsleven. De focus op het eigen commerciële vier-sterren hotel, drie restaurants en congresfaciliteiten zorgen ervoor dat studenten de theorie meteen kunnen toepassen in de praktijk. Ook al is de rode draad van de opleiding internationale hospitality, met je diploma op zak, kun je werkelijk elke kant op.

Toelatingseisen

C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
E&M
met een tweede vreemde taal
N&G
met een tweede vreemde taal
N&T
met een tweede vreemde taal
C&M
Volledig toelaatbaar
E&M
met tweede moderne vreemde taal
N&G
met tweede moderne vreemde taal
N&T
met tweede moderne vreemde taal
Voldoende aanleg en geschiktheid voor de opleiding, gelet op de organisatie en inrichting van het onderwijs.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Hotel Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.1 8.7 -0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1 7.5 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.3 7.4 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.6 0
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00