Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben jij een echte mensenkenner en betrokken bij mensen in je omgeving ? Maak daar dan je beroep van! Als HRM-er houd je je bezig met mensen, hun loopbaan en persoonlijke groei. Tijdens de opleiding Human Resource Management houd je je bezig met medewerkers, hun loopbaan en persoonlijke groei binnen de context van een organisatie. Je leert hoe je de strategie en doelstellingen van een organisatie vertaalt in HRM-beleid. Je ontdekt daarmee hoe je de brug slaat tussen medewerkers, de organisatie en het beleid. Je leert hoe je zorgt voor aansluiting tussen de organisatiedoelstellingen en de kennis, vaardigheden en houding van de medewerkers. Je hebt een dienstverlenende instelling en je kan doorgroeien naar een sleutelpositie in het bedrijf of de (overheids)organisatie waar je wilt gaan werken. Heb jij je diploma in handen? Dan kun je aan de slag in de meest uiteenlopende functies. Start bijvoorbeeld als personeelsfunctionaris, personeelsconsulent, personeelsadviseur, beleidsmedewerker, projectmedewerker of reïntegratieadviseur. Dit is mogelijk bij de overheid, maar natuurlijk ook bij non-profit instellingen zoals ziekenhuizen of bij commerciële organisaties als internationale companies.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Human Resource Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.2 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.5 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8 7.7 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 7.5 0.8
Totaalscore
7.4    
Toon meer

Adres:
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen