Human Resource Management

NHL Stenden

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als u zich herkent in de eigenschappen mensgericht, sociaal en communicatief, dan is de bachelor opleiding HRM iets voor u. U wordt een specialist op het gebied van mensen en organisaties. Met een diploma van de opleiding HRM, kunt u aan de slag op een afdeling Personeel & Organisatie in het bedrijfsleven of de non-profit sector. Ook advies- en brancheorganisaties maken graag van uw deskundigheid gebruik. U kunt dan denken aan uitzendbureaus, overheidsdiensten als het Centrum voor Werk en Inkomen of commerciële adviesbureaus. Managementfuncties behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Human Resource Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 8.1 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.7 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.3 7.1 1.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.7 7.4 -0.7
Totaalscore
7.3    
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden

Deze instellingen hebben ook een open dag

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

1
jun
Open Avond voltijdopleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

17
jun
Open avond deeltijd opleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00