Ondernemerschap & Retail Management

Avans Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. En je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving. Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start. Als zelfstandig ondernemer of ondernemende manager zoek je altijd naar nieuwe kansen. Je bent thuis in e-commerce en kent alle facetten van ondernemerschap en bedrijfsvoering. Of je nu leiding geeft aan een afdeling of je eigen bedrijf runt, je hebt de touwtjes stevig in handen. Je inspireert je medewerkers door jouw manier van leidinggeven, maar ook omdat je succesvol bent in duurzaam ondernemen. In Breda leer je over zelfstandig ondernemen. Je start je eigen bedrijf, onderzoekt de haalbaarheid van productideeën en leert hoe je een ondernemingsplan en strategisch marketingplan schrijft. Je past je kennis toe in de praktijk. In Den Bosch richt je je op consumentenmarketing en onderzoek je samen met het bedrijfsleven mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Je leert over leidinggeven en over trends in e-commerce. In zowel Breda als 's-Hertogenbosch pas je de kennis toe in de praktijk. Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Toelatingseisen

C&M
met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
N&T
met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
C&M
met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 52

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Ondernemerschap & Retail Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 7.9 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.4 7.2 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4 7.2 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.5 7.2 0.3
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda