Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als verpleegkundige ben je elke dag met zieke of kwetsbare mensen bezig. Het ene moment geef je een injectie of verzorg je een wond. Even later luister je naar het verhaal van een emotionele patiënt. Net als je alles onder controle lijkt te hebben, zorgt een medische complicatie dat je hartslag weer omhoog schiet. En dan hebben we het nog niet gehad over het coördineren van alle zorg, de samenwerking met artsen en gesprekken met familieleden. Aan jou de uitdaging om iedereen op een efficiënte en betaalbare manier de zorg te geven die ze nodig hebben. Dat vraagt wat van je. Daarom brengen we je bij de CHE niet alleen medische kennis en verpleegtechnische vaardigheden bij. We staan ook uitgebreid stil bij wie jij bent. Als student, mens en professional. Zodat jij straks met hoofd, hart én handen goede zorg kunt verlenen. Als verpleegkundige word je breed opgeleid en heb je straks veel keuze in werksettingen. Je kunt aan de slag in het ziekenhuis, maar ook op de ambulance, in de huisartsenpraktijk, het verpleeghuis, op het consultatiebureau of in de verslavingskliniek. Verpleegkundige talenten worden ook gezocht in de geestelijke gezondheidszorg, de revalidatiezorg en in de zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Waar zie jij jezelf straks werken?

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot Verpleegkundige
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9 8.1 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7.6 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.2 7.6 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.5 7.4 1.1
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Oude Kerkweg 100
6717 JS Ede

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00