Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij als mbo-verpleegkundige je kennis verdiepen en verbreden? Of droom je er eigenlijk al jaren van om in de zorg aan de slag te gaan? Dan is de deeltijdopleiding Verpleegkunde aan de CHE echt wat voor jou. De opleiding is namelijk helemaal afgestemd op werkende professionals met een passie voor de zorg. Je leert hoe je inspeelt op complexe en onvoorspelbare zorgsituaties. Maar ook hoe je verpleegtechnische handelingen uitvoert, goede vragen stelt, écht luistert aan het bed en weloverwogen adviseert. Lekker praktisch dus. Maar werken als verpleegkundige is veel meer dan zorgen alleen. Je plant, organiseert, werkt samen en verbetert. Ook voor die rollen, competenties en vaardigheden is aandacht. We gaan daarbij uit van de CanMEDS-systematiek. Verder denk je veel na over ethiek, zingeving en geloof. Zodat jij straks als mens en professional zorg kunt verlenen met hoofd, hart én handen.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Opleiding tot Verpleegkundige
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7.6 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8 7.7 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.4 0.5
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Adres:
Oude Kerkweg 100
6717 JS Ede

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00

Hogeschool Viaa - Zwolle

Open dag
Locatie:
Tijd: 15:00 - 20:00