Technische Bedrijfskunde

Fontys Hogescholen

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Globalisering, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de kennis en vaardigheden van bedrijven en hun werknemers. Hoe anticipeer jij op deze ontwikkelingen en hoe zorg jij ervoor dat je bedrijf aantrekkelijk blijft voor je medewerkers? Anderzijds, hoe vergroot jij als werknemer je waarde op de arbeidsmarkt? Een van de grootste bottlenecks voor groei van bedrijven is de beperkte beschikbaarheid van goed opgeleide professionals. De vernieuwde opleiding Technische Bedrijfskunde biedt een antwoord op de vraag hoe de professional van nu opgeleid moet worden in een continu veranderende wereld. Daarom wordt deze opleiding flexibel en modulair aangeboden.De opleiding sluit aan op de wensen van de arbeidsmarkt. Je mag de vraagstukken uit je werk voorleggen tijdens je studie. Daardoor ontstaat er een goede wisselwerking tussen opgedane kennis en praktijkervaring. Je volgt een gepersonaliseerde leerroute, passend bij jouw werk- en privésituatie en je wordt gecoacht door praktijk- en vakdocenten. Het samenwerken met je medestudenten zorgt ervoor dat je een groter en steviger netwerk ontwikkelt. Je studeert in kleine groepen.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 60

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Technische Bedrijfskunde
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.7 8.4 -0.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.4 7.5 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.2 7 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.8 7.5 -0.7
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven