TKMST | 5 makkelijke 1 april grappen voor wanneer je het gat in je ziel graag opvult met ongein.

5 makkelijke 1 april grappen voor wanneer je het gat in je ziel graag opvult met ongein.

Je hebt altijd van die bijzondere mensen die 1 April wél serieus nemen. Erg vervelend als jij zelf het slachtoffer bent van dit kattenkwaad maar erg geinig als je lekker kan toekijken. Heb je ambitie om ook een van de bijzondere mensen te worden die 1 April grappen uit halen? Dan is dit lijstje speciaal voor jou! 

 

1. Verplaats meubilair net 5 cm naar links of naar rechts zodat mensen niet snappen waarom ze overal tegen aan lopen.
Wanneer je vaak op een bepaalde plek komt,  worden mensen meestal één met de ruimte. Elke bocht kan je praktisch nemen met je ogen dicht, omdat je de nodige uren op die plek heb doorgebracht. Zonder moeite slalommen tussen tafels, stoelen, dozen, noem het maar op. 
Als je al het meubilair dus net 5 cm verplaatst, is deze hele ‘natuurlijke flow’ verpest en kan je genieten van mensen die in de war zijn omdat ze overal de hele tijd tegen aan lopen.

 

2. Keukenfolie in het deurgat van je klaslokaal
Op school verveel je je natuurlijk erg snel, waardoor het niveau dikwijls daalt. Vind je jezelf weer eens in zo een dieptepunt, dan is de kans groot dat je zal genieten van deze trieste (maar erg amuserende) grap. 
Het idee is simpel: Span doorzichtig keukenfolie in de deuropening en kijk toe hoe niet-wetende, uitgeputte, en levensmoeë leerlingen erg knullig in het keukenfolie lopen.

 

3. De Klassieke ‘Toetergrap’
Deze grap is een van de meer eenvoudige varianten. Toch blijft het een topper (mits hij goed lukt natuurlijk) en het leuke aan deze grap is dat het op veel plekken kan: Achter de deur als deurstop, onder de stoel van je leraar, onder de wc bril of gewoon handmatig vol in iemand zijn oor toeteren. Sidenote: Als je kiest voor de laatste optie is de kans aanwezig dat de persoon in kwestie (tijdelijk) zijn gehoor kan verliezen. Wel prettig want dan hoort hij/zij jou niet volledig in een scheur liggen.

 undefined

 

4.  Plaats een bekertje ondersteboven met daarop: “Niet openen, tenzij je het dood maakt.”
Extra punten als je doet alsof je m omgooit en de andere persoon in paniek raakt. Punten aftrek als de grap mislukt #awkward.

 

 undefined

 

5. Het omwisselen van de ‘duwen’ en ‘trekken’ bordjes op school
Als je goed nadenkt is dit eerder een gunst dan een grap. 99% van de mensen duwt namelijk alle trek-deuren en trekt aan de duw-deuren. Als je het omwisselt is het opgelost!